Nieuwsbrief ontvangen?
Stuur een email naar de dichtsbijzijnde vestiging.

Speelgoed

Wij verkopen buiten de feestartikelen ook speelgoed. Wij kiezen ons speelgoed met zorg uit, waardoor we anders zijn dan de gemiddelde speelgoedwinkels.

Wij verkopen oa de merken 4m producten, veel knutselcadeautjes, flamencoschoenen, houten speelgoed, playmais, mega mindy, huis anubis, amika,  betaalbare traktatiecadeautjes, puzzels, geboortecadeautjes, glitter tatoo's, rubbabu, buiten speelgoed, ontdekkingsspellen te veel op op te noemen.

Klik naar de dichtstbijzijnde  vestigingen voor on-line verkopen

Verkleedkleding en  kostuums
We verkopen mooie kostuums van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. De kostuums zijn wasbaar en met zorg uitgekozen

  

Klik naar de dichtstbijzijnde  vestigingen voor on-line verkopen

 

Tafelaankleding en feestartikelen

We bieden veel soorten tafelaankleding zoals, piraten, ridders, huis anubis, mega mindy, high school musical, prinsessen, elfjes, griezel, heksen noem maar op. Je slaagt altijd bij een vestiging van BATSBOEM.

We bieden vele pinata's voor een geslaagd kinderfeest.

Een pinata is een felgekleurde figuur, meestal gemaakt van papier-maché, die traditioneel gevuld is met zoetigheden, vruchten en cadeau's.                                                                            Pinata's komen van oorsprong uit Mexico en worden daar gebruikt met kerst en kinderverjaardagen. De piñata wordt gevuld met snoep, confetti en eventueel kleine cadeautjes, waarna hij wordt opgehangen. De kinderen mogen er geblinddoekt tegenaan slaan zodat er wanneer hij breekt, een stortvloed van snoepjes, confetti e.d. over de kinderen heen valt.

 

  

Klik naar de dichtstbijzijnde  vestigingen voor on-line verkopen

ga voor meer info naar de dichtstbijzijnde vestiging

 vestigingen