Nieuwsbrief ontvangen?
Stuur een email naar de dichtsbijzijnde vestiging.


BATSBOEM kinderfeestwinkels kunnen U ook van dienst zijn als het gaat voor het invullen van evenementen.
Vele scholen, bruiloften en buurtfeesten hebben al  gebruik gemaakt van onze kennis.
Voor meer informatie neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor de mogelijkheden, vestigingen

Wilt u een kinderfeestje op locatie neem dan contact op met de vestigingen waar u verschillende offertes kan ontvangen. 

Nu nieuw bij BATSBOEM

Kids DJ Discoshow

Een spannende,interactieve,snelle en hippe Discoshow. Leuk voor de kids! maar ook voor de ouders!!

Inleiding Kidz DJ

De Kidz<DJ is een muziekconcept, waarbij de grootste wereldhits zijn voorzien van eigentijdse teksten.

De teksten gaan over de belevingswereld van kinderen en de oude hits van weleer zorgen voor een feest van herkenning bij de ouders.

Kortom, win win voor ouders en kind!!

De Kidz/DJ Discoshow op uw evenement!

Stelt u zich een knotsgekke show voor waar veel hilariteit en vaart in zit.
 

De Kidz<DJ draait zijn leukste hits waarop de kinderen uit hun dak kunnen gaan.

Het staat! garant voor een interactief (dans)feest voor kinderen van 4 tot 10 jaar en natuurlijk ook voor papa’s,mama’s, opa’s en oma’s…iedereen!

Samen met de kids & ouders zal de Kidz<DJ er een onvergetelijke show van maken. In de show zitten veel interactieve elementen. Zo mogen de kinderen zichzelf even DJ wanen achter de scratchtafel.

Wie heeft de coolste papa of de zwoelste mama? Winnen de jongens of de meisjes? De winnaars van de verschillende wedstrijden ontvangen een leuke prijs.

 

 

De meidenband Gracey.

Wij zijn Gracey. Dé nieuwe 'girlband'. We zingen Nederlandstalige, nieuw geschreven liedjes.

Wij hebben allemaal een passie voor muziek en dans. Gracey is vrolijk, uitbundig en helemaal rock&roll.

Ben je benieuwd naar onze muziek, klik dan op onze mp3-speler hiernaast. Onze nummers Rock&Roll Girl en Alweer Verliefd kun je al beluisteren. Inmiddels is onze CD uit met de nummers Rock&Roll Girl en Waarom.

Prijzen zijn opvraagbaar bij de vestigingen.


Meeleeftheater van Fleur

 

 

 

Meeleeftheater van Puk en Pien

      

 

Fleur of Puk en Pien kunnen een totale theatershow aanbieden, alleen of voor grotere groepen. Samen met een vriendje of vriendinnetje en de kinderen beleven ze een spannend avontuur.

Verder kunnen we een show aanbieden op maat. Mail de dichtstbijzijnde vestiging voor offertes en mogelijkheden. Prijsindicatie op aanvraag

Referenties zijn bijv. www.bol.com www.cittaromana.nlwww.dhl.nl ,www.vluchtelingenwerk.nl, www.jantjebeton.nl, www.kico.nl, www.tui.nl en verschillende scholen en buurthuizen en verschillende regio's.

 


Kids Entertainment
Ook kunnen we grote optredens aanbieden voor schoolafsluitingen evenementen en buurtfeesten.

Piratenshow: Avonturen op Schateiland
“Avonturen op Schateiland” is een spectaculaire familieshow met de stoerste en vreemdste piraten kapiteins van de zeven zeeën. De kinderen worden omgedoopt tot piratenbemanning en beleven wilde avonturen met de onverschrokken Piraten. Daarbij wordt flink gedanst en meegedaan, want interactiviteit staat voorop bij deze show. Na het vinden van een geheimzinnige schatkaart begint het avontuur pas echt! Als de piraten de schatkist eenmaal vinden wordt hij met een daverende kanonsknal geopend en wordt de buit met de hele bemanning gedeeld!

Dit vrolijke, spannende en meeslepende avontuur vol interactie, muziek én kokosnoten duurt 1 x 60 minuten en wordt geleverd inclusief décor. Deze show is ook geschikt voor grote groepen kinderen en gezinnen.

Prijzen op aanvraagDiscoshow Dan de Discoman
Het stoere meisje Puk en de opschepperige Tom zijn bevriend. Tom is jaloers op Puk omdat zij altijd hele leuke dingen meemaakt. Puk vertelt aan Tom dat ze gister naar de kermis is geweest en dat was fantastisch! Tom beweert dat hij gisteren met Dan de Discoman een disco in zijn kamer heeft gehad. Puk gelooft er niks van maar Tom zegt dat hij bewijs heeft. Hij heeft een cadeau gehad van Dan de Discoman waarmee iedereen naar DiscoCity kan vliegen. Daar woont Dan de Discoman! Zal hij dan toch echt bestaan?

De Discoshow Dan de Discoman is een verassende mee-denk-doe-leef show. De kinderen helpen Puk en Tom en kunnen daar leuke prijzen mee winnen.

Puk en Tom nemen discolichten, een geluidsset, een imposant DJ meubel en een verlicht décor mee.

Tijdsduur: 2 x 60 min
Leeftijdscategorie: 7 - 12 jr


Prijzen op aanvraagDiscoshow The Boyz & The Girlz
De  discoshow "The Boyz & The Girlz" is een spannende strijd tussen de jongens en de meiden. De stoere meid Puk en de bijdehante Tom presenteren de show en zijn de bijna onpartijdige aanvoerders van hun team

Er wordt gedanst, gezongen en geschreeuwd tijdens de race tegen het andere team. Zo worden beide teams getest op intelligentie, danscapaciteiten en limbo-kunde. Tussen de spannende wedstrijden door wordt er discomuziek gedraaid en kunnen de kids lekker uit hun dak gaan.

Puk en Tom nemen discolichten, een geluidsset, een imposant DJ meubel en een verlicht décor mee.

Tijdsduur: 2 x 60 min
Leeftijdscategorie: 7 - 12 jr
 

Prijzen op aanvraag


Power Jump Experience
Jumpen is helemaal HOT! Van de kleuters tot het voortgezet onderwijs wordt er flink gejumpt op de schoolpleinen en in de klas. Nog nooit is een nieuwe dans- en muziektrend omarmd door zo'n brede doelgroep. Daarom heeft Kids Entertainment het POWER JUMP TEAM in het leven geroepen.

Het POWER JUMP TEAM bestaat uit ervaren Jumpers die een vlammende Jump demonstratie geven. Daarna krijgen de kinderen de nieuwste jump moves aangeleerd. Tot slot wordt er een Jump Battle gehouden. Hierbij kunnen de kinderen laten zien wat ze geleerd hebben en wat ze zelf kunnen. De beste Jumper krijgt een mooie prijs.

De Power Jump Experience is compleet verzorg met licht en geluid.

Tijdsduur: 2 x 30 min
Leeftijd: 6 - 12 jr

Prijzen op aanvraagVoor meer informatie neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor de mogelijkheden, vestigingen.