Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf hier in!
 


 

Helium:
 

Een bruiloft, kinderfeestje, buurtfeest of een andere gelegenheid. Heliumballonnen worden gebruikt voor vele gelegenheden.


 

Als een ballon gevuld is met helium gaat deze stijgen, dit komt omdat heliumgas lichter is dan lucht. Helium is niet giftig of brandbaar.

Een gevulde heliumballon blijft tussen de 10 en 12 uur goed.

De heliumballonnen zijn te verkrijgen in vele kleuren. Batsboem kinderfeestwinkel levert heliumballonnen van zeer goede kwaliteit in de gewenste kleur en metalic glans


De ballonnen zijn voorzien van een standaard wit lint.

Eventueel kunt U ook een tank huren om de ballonnen op uw locatie op kan blazen.

 

NU NIEUW HI-FLOAT het middel dat de heliumballon 25 x langer houdbaar houdt.

Bij de volgende vestigingen kunt U terecht voor heliumballonnen;

Utrecht, Pijnacker, Woerden, Veenendaal, Bovenkarspel en Rotterdam

Klik hieronder om ze direct te bestellen.

- utrecht

- pijnacker

- woerden

- veenendaal

- rotterdam

- bovenkarspel

Vele gestelde vragen

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken is helium een niet brandbaar, niet giftig en niet explosief gas. Het misverstand dat helium wel brandbaar is, is ontstaan doordat mensen helium verwarren met het brandbare waterstof. 

Een heliumcilinder van Batsboem kan niet exploderen. De reden hiervoor is dat de cilinders van Batsboem zijn voorzien van een gekeurde barstschijf.

Helium wordt vaak ingeademd om een hoog stemmetje te krijgen. Door veelvuldig helium in te ademen bestaat de kans op zuurstoftekort in de hersenen wat kan lijden tot schade. Helium is dus niet geschikt om in te ademen. Lees meer hierover onder productinformatie. Indien dit wel gedaan wordt is dit geheel op eigen risico.

De tanken zijn te vervoeren met een auto. Ze zijn te zwaar om op een fiets te vervoeren.

 

 

Terug