Nieuwsbrief ontvangen?
Stuur een e-mail naar de dichtstbijzijnde vestiging
NIEUWS BATSBOEM kinderfeestwinkels

 

BATSBOEM heeft het keurmerk Nederlands Keurmerk kinderfeesten mogen ontvangen

Per augustus 2012 heeft Batsboem het kerumerk mogen ontvangen.

Voor meer info over dit keurmerk www.nederlandskeurmerkkinderfeesten.nl

 

 

Igrayne hormann medewerkster bij Batsboem heeft een korte film gemaakt tbv Kika.

Het leven van de kleine Lily krijgt een dramatische wending als bij haar leukemie wordt geconstateerd. Tijdens haar verblijf in het ziekenhuis ontmoet ze de dappere Rick, die Lily’s leven weer wat kleur teruggeeft en haar leert hoe belangrijk het is om hoop te houden.


 

Zomeractie 5 jarig bestaan van BATSBOEM!

Heeft u een kinderfeestje in het vooruitzicht maar nog geen idee wat uw met de kinderen wilt gaan doen? Dan kan onze actie u daar misschien bij helpen.

Want vanaf 18 mei t/m september 2011 kunt u bij alle Batsboem vestigingen terecht voor een speciale actie op de huur van een themakist.

Buiten dat onze themakisten rijk gevuld zijn met kwalitatief goed materiaal zijn ze nu ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. U kunt kiezen uit twee opties:

1). U huurt een themakist in deze periode voor slechts € 55,- i.p.v. € 65,-
2). U huurt een themakist de luxe voor € 65,-. Dit houdt in dat
u de tafelaankleding en versiering gratis toegevoegd worden in de box.


De actie geld op alle reserveringen die in deze periode gemaakt worden. Dus als u in september voor oktober reserveert geld de actie prijs ook. Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt voor de mogelijkheden en reserveer direct uw themakist.


Alvast een leuke verjaardag!

 
   
 

 


Batsboem bedankt!
Team Happy Feet bedankt kinderfeestwinkel Batsboem in Utrecht (http://www.batsboem.nl/utrecht.html).
Dankzij een gulle gift kunnen we tijdens de Koninginnemarkt een groot aantal kinderen schminken.
De opbrengst gaat uiteraard naar de Oxfam Trailwalker

http://2010.trailwalker.nl/TeamPage.aspx?teamId=107

Teams van vier personen

Batsboem overvalt basisschoollieren

Redactie - 5 maart 2010
Gavin en Stephan met de dames van Batsboem. (Foto: PR)
 
OMMOORD - Batsboem heeft een landelijke actie gehad; men kon iemand opgeven die volgens diegene wel een gratis kinderfeestje heeft verdiend om welke redenen dan ook. De organisatie heeft de winnaar - Gavin Vermoolen - samen met zijn vriendje die hem had opgegeven - Stephan van Buren - op zijn school overvallen en verteld wat hij dankzij zijn vriendje gewonnen heeft.
De brief die Stephan aan de organisatie stuurde: "Beste mensen van Batsboem. Hierbij wil ik vragen of mijn vriendje Gavin in aanmerking mag komen voor een gratis kinderfeestje. Gavin is sinds de kleuterschool mijn vriendje, maar hij heeft altijd pijn, al zijn hele leven. De dokters wisten niet wat hij had en nu is hij per 17 november jl. opgenomen in het revalidatiecentrum Rijndam in Rotterdam. Hij moest daar drie weken blijven voor observatie. Dus ook tijdens Sinterklaas en pakjesavond! Omdat ze er nog niet uit zijn wat hij nou heeft, moet hij nu nog 6 weken extra blijven. Op 16 december jl. is hij acht jaar geworden. Toen zat hij dus ook nog in het revalidatiecentrum. Hij heeft dus mooi zijn eigen kinderfeestje moeten missen. En ook nu met Kerst en Oud en Nieuw moet hij daar blijven. Onze juf gaat regelmatig naar hem toe, elke vrijdag stuurt ze onze tekeningen naar hem. En hij geeft ons ook tekeningen. Ik bel hem of schrijf hem kaartjes, maar ik vind het heel zielig dat hij alle leuke dingen als sinterklaas en zijn verjaardag moet missen omdat hij ziek is. Ik hoop dat u Gavin een prachtig (achteraf) kinderfeestje wilt geven. Stephan van Buren."

Batsboem is met een piraat en een ridder hun klaslokaal binnengekomen en hebben Gavin echt overvallen. De jongens waren echt heel erg verrast.

Al met al een zeer geslaagde overval (waarbij de beide moeders, die van van tevoren op de hoogte gebracht waren, het net droog hielden)

link naar de krant

 


ACTIE! ACTIE! ACTIE!

Bij Batsboem hebben we een leuke nieuwe actie!

Deze zal een kind de dag van zijn leven bezorgen!

Elk kind dat word aangemeld, maakt kans op een gratis kinderfeest naar keuze. Het enige wat we nodig hebben is een originele reden waarom dit kind zo'n bijzondere dag zou moeten krijgen.

bijvoorbeeld:

- Het kind heeft een ernstige ziekte.
- Het kind heeft nog nooit een feestje gehad.
- Het kind heeft een moeilijke tijd achter de rug.
enz.

Kent u zo'n kind? En gunt u dit kind een bijzondere dag?

Meldt u dan snel aan vóór 31 Januari op onze hyves www.gratiskinderfeestje.hyves.nl en mail uw verhaal naar franchise@batsboem.nl

Vergeet uw e-mail adres en gegevens niet te noteren in de mail!

Locaties:
Batsboem Utrecht
Batsboem Rotterdam
Batsboem Pijnacker


Ga voor meer informatie over Batsboem naar onze website: www.batsboem.nl


We hopen op veel aanmeldingen voor deze waanzinnige actie!

 

BATSBOEM op de najaarsbeurs met Rob Geus.

Nieuwe vestiging etten-leur (29-06-2009)

Per heden is  Melanie van Vreeswijk de nieuwe eigenaar van de vestiging in Etten-Leur. Als eerst gaat ze beginnen vanuit huis type 1. Wij  wensen haar heel veel succes met de aftrap in Etten-Leur.

Kom je uit de omgeving van Etten-leur en wilt U op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in deze omgeving schrijf je in etten-leur@batsboem.nl

Wilt U zelf vanuit huis werken of een eigen winkel starten neem contact op met franchise@batsboem.nl


Batsboem bij RTL vandaag


NIEUWS: woensdag 29 april 16:30 BATSBOEM bij RTLvandaag (RTL4)

Batsboem: een kinderfeestje in stijl
Charlotte Elsendoorn organiseert kinderfeestjes van begin tot eind.

Haar specialiteit? Bijzondere kostuums! Wil jij weten hoe je een kinderfeestje feestelijk aanpakt?


Dan moet je bij Charlotte zijn! Kostuums (van lieve prinses, tot stoere ridder), benodigdheden, maar ook cadeautjes voor een partijtje van een vriendje/ vriendinnetje zijn bij Charlotte's winkelketen Batsboem verkrijgbaar!

De winkels van Batsboem zijn gevestigd door heel Nederland. Wil je meer weten over Batsboem? Ga dan naar de website!

Oproep franchiser
Ook is Charlotte en haar compagnon Erika Westerduin zijn op zoek naar een franchiser voor een nieuwe vestiging voor Batsboem in Amsterdam! Ben of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Laat het dan hieronder weten

Formule BATSBOEM kinderfeestwinkel weer actief
 

Charlotte Elsendoorn en Erika Westerduin hebben de rechten van BATSBOEM kinderfeestwinkel overgenomen van KidzBizz BV en blazen de formule vanaf heden weer nieuw leven in. BATSBOEM kinderfeestwinkel is een uniek concept in Nederland en België. Als U een BATSBOEM vestiging binnen loopt word u overvallen door creativiteit en diversiteit. U vindt er alles op het gebied van kinderfeestjes, zoals verkleedkostuums, feestartikelen en themaboxen. Ook heeft BATSBOEM kinderfeestwinkel een groot assortiment met cadeauartikelen en speelgoed voor de leeftijd van 0-12 jaar.

In Nederland zijn er al vestigingen in Almelo, Utrecht/Nieuwegein, Pijnacker/Nootdorp, Rotterdam/Lansingerland. In Belgie is er een vestiging in Wijnegem.

BATSBOEM Kinderfeestwinkel is op zoek naar enthousiaste ondernemers die zich willen aansluiten bij het concept. De formule biedt de mogelijkheid om op twee manieren te starten:

  1. Vanuit huis met de verkoop van speelgoed, feestartikelen, verhuur van themaboxen en de organisatie van kinderfeesten aan huis bij de klant;
  2. Vanuit een winkel met de verkoop van speelgoed, feestartikelen, verhuur van themaboxen, organisatie van kinderfeesten in eigen feestruimte, kinderfeesten bij de klant aan huis en het organiseren van (grote) evenementen.

Woensdag, 22 April 2009 (www.franchiseformules.nl)


 

Zeptravel van TV-West op bezoek

 
                               

 
Pas geleden is het programma Zeptravel van TV-West in de winkel op bezoek geweest. In deze uitzending werd aandacht besteed aan activiteiten, recteatie en cultuur in de Gemeente Pijnacker-Nootdorp. Zo kwam ook Batsboem in de picture.

 
Vindt u het leuk om de uitzending te bekijken klik dan op onderstaande link. U wordt dan automatisch doorverwezen naar www.westonline.nl waar u de uitzending kunt bekijken.

 

 

 


Kinderfeestwinkel Batsboem

Schiebroek - In Kinderfeestwinkel Batsboem is van alles te koop, zoals leuke cadeaus, originele traktaties, mooie verkleedkleding en bijpassende accessoires en allerlei aankleding voor een feest. Te huur zijn een themabox met verkleedkleding, schmink, een ideeënboek, kleding voor themafeesten voor zowel kinderen als volwassenen en XL spellen zoals domino, vier op een rij en schaken. In de winkel organiseert Batsboem kinderfeestjes in de aparte ruimte. Bijna alle thema's zijn mogelijk.
Wie gaat trouwen of een (bedrijfs)feest geeft waarbij ook kinderen uitgenodigd zijn, kan Batsboem inschakelen voor kinderanimatie. Dit kan van verkleden en schminken tot poppenkast.
Batsboem Kinderfeestwinkel is gevestigd aan de Peppelweg 74a te Rotterdam-Schiebroek, tel. 010 - 218 83 64. Kijk ook eens op www.batsboem.nl.

16 mei 2007 www.heraut-online.nl

 

 Terug